L’Ajuntament de Barcelona destina una línia de subvencions per a rehabilitació d’equipaments esportius : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona destina una línia de subvencions per a rehabilitació d’equipaments esportius

31/05/2018

La convocatòria, oberta fins al dia 22 de juny, ofereix ajuts per a equipaments esportius privats gestionats per entitats sense ànim de lucre

L’Institut Barcelona Esports obre aquesta primera convocatòria amb una quantitat de 400.000 euros

L’Ajuntament de Barcelona ha destinat també més de 8.000.000 d’euros en subvencions a projectes i esdeveniments de les federacions esportives a Barcelona

Els equipaments esportius privats es poden veure beneficiats per una nova línia de subvencions oberta per l’Institut Barcelona Esports, sempre i quan estiguin gestionats per clubs, entitats o associacions sense ànim de lucre. Per a la comissionada d’Esports,  Marta Carranza, “és un suport més que oferim al teixit associatiu esportiu de la ciutat, una xarxa que impulsa amb la seva feina quotidiana l’esport de base, al costat dels quals entenem que hem d’estar i facilitar la seva valuosa tasca”

Bàsicament, els conceptes subvencionables són projectes d’inversió de seguretat; adequació a norma federativa, accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques, eficiència energètica; dotació d’equipament esportiu activable, i d’altres obres de millora. El termini de sol·licitud finalitza el 22 de juny, i les sol·licituds i informació es poden trobar a www.barcelona.cat/tramits

 

8.160.000 d’euros en subvencions a federacions

Les federacions esportives de la ciutat han rebut un total de 1.050.000 euros de subvencions municipals per al desenvolupament dels seus projectes esportius al llarg del 2017: Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona, suports a l’obtenció de llicències federatives per a infants i joves menors de 17 anys, suport a l’esport inclusiu i adaptat, etc. A aquesta xifra, cal afegir 7.110.000 d’euros destinats als 3 grans esdeveniments esportius internacionals més propers, aportats des del 2016: Europeus de Waterpolo juliol de 2018, Campionat del Món de Pilota octubre 2018, i Barcelona World Roller Games 2019.

 

 Compartiu aquest contingut