Janet Sanz i el regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible de Madrid atenen els mitjans sobre les polítiques de turisme i habitatge dels dos ajuntaments i participen en un debat de pisos turístics : Servei de Premsa

Janet Sanz i el regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible de Madrid atenen els mitjans sobre les polítiques de turisme i habitatge dels dos ajuntaments i participen en un debat de pisos turístics

05/06/2018Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 6 de juny, a les 17.45 hores (Seu del COAM. C/Hortaleza, 63. Madrid), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, i el regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible, José Manuel Calvo, atendran els mitjans per valorar les polítiques sobre turisme i habitatge que volen desenvolupar els dos ajuntaments davant el nou escenari polític.

Seguidament, participaran en una taula de debat sobre la gestió dels pisos turístics de Barcelona i Madrid que se celebrarà a les 18.00 hores a la sala d’actes del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Madrid (COAM).

Al debat també hi prendran part el degà del COAM, José María Ezquiaga; el president de la Asociación Empresarial Hotelera de Madrid (AEHM), Gabriel García; el president de la Plataforma Aloja Madrid, Adolfo Meras; la representant de la Federación Regional de Asociaciones Vecinales de Madrid Leticia García, i el responsable de Polítiques Públiques d’Airbnb, Sergio Vinay.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
habitatge/ turisme/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina