Laia Ortiz inaugura la Trobada de Xarxes per al Canvi : Servei de Premsa

Laia Ortiz inaugura la Trobada de Xarxes per al Canvi

11/06/2018

Dimarts, 12 de juny, a les 9.15h (Sala Marquès de Comillas del Museu Marítim, Av. de les Drassanes s/N), la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, inaugurarà la Sessió Plenària de la 8a Trobada de Xarxes per al Canvi. El programa Xarxes per al Canvi és una iniciativa conjunta del Consorci d’Educació, Escola Nova 21, I’ICE de la UAB i Rosa Sensat, que han sumat esforços per la innovació, amb el repte que en tres anys tots els centres educatius de la ciutat puguin estar immersos en algun projecte de millora sostenible des del treball en xarxa.

A la Sessió també hi assistirà el director General de Centres Públics del Departament d’Ensenyament, Josep González Cambray; la gerent del Consorci d’Educació, Mercè Massa; el director d’Escola Nova 21, Eduard Vallory; la directora de l’ICE de la UAB, Anna Cros; i la presidenta de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, Francina Martí.

 

 Compartiu aquest contingut