11 empreses de Barcelona participen a la delegació empresarial al Mobile World Congress de Xangai : Servei de Premsa

11 empreses de Barcelona participen a la delegació empresarial al Mobile World Congress de Xangai

14/06/2018



Temps estimat de lectura: 4 minuts

Són 11 empreses dels sectors de la robòtica, el turisme, l’ocupació i les aplicacions mòbils, entre altres, i formen part d’una delegació d’un total de 21 companyies de l’Estat espanyol que assisteixen a l’edició xinesa del Mobile World Congress, enviades per la Mobile World Capital Barcelona

11 empreses de Barcelona participaran al Mobile World Congress de Xangai per buscar sinergies amb el mercat asiàtic en aquesta edició del congrés dels mòbils, que se celebrarà del 27 al 29 de juny. Formen part de la delegació enviada per la Mobile World Capital Barcelona, que congrega un total de 21 empreses d’arreu de l’Estat espanyol, del sectors de la robòtica, el turisme, l’ocupació i les aplicacions mòbils, entre altres.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure que empreses amb base digital comptin amb l’oportunitat de relacionar-se amb els expositors i visitants, disposin d’un espai expositiu dins del Mobile World Congress Shanghai, i visibilitzin els seus projectes amb la comunitat internacional que participa de l’event. A més, 8 de les 21 empreses de la delegació seran seleccionades per fer un pitch a l’escenari principal del 4YFN. I tota l’expedició participarà d’un programa d’activitats que propiciï el networking amb inversors, emprenedors i grans corporacions presents al MWC Shanghai 2018.

El tinent d’alcaldia d’Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals, Gerardo Pisarello, ha valorat aquest fet: “Barcelona atreu talent. En les darreres setmanes hem tingut una bona mostra d’exemples. Però no només. També exportem talent: promocionem i enxarxem les empreses amb base digital”. Pisarelllo ha destacat que “ho fem amb ocasions com la MWC de Shanghai. A través de Barcelona Activa, en col•laboració amb altres administracions i amb la Mobile World Capital, aquest és un bon exemple de què volem dir quan diem que el MWC ha d’estar al servei del teixit productiu barceloní, ha de servir per fer de tractor de l’ecosistema innovador de la ciutat els 365 dies de l’any”. “En definitiva, una nova bona notícia que mostra que, lluny d’aturar-se, Barcelona s’enlaira com mai”, ha reblat el tinent d’alcaldia.

Per quart any consecutiu, la Mobile World Capital Barcelona impulsa aquesta delegació juntament amb l’Ajuntament de Barcelona – a través de Barcelona Activa-, el Ministeri d’Economia i Empresa a través de Red.es, i la Generalitat de Catalunya -amb ACCIÓ-. Aquesta trajectòria ha permès que empreses com Accent Systems, Adele Robots i Bibold, que van formar part d’alguna de les delegacions anteriors, repeteixin l’experiència i es converteixin en mentors de les empreses que hi participen per primera vegada.

Les empreses integrants de la delegació al MWCShanghai 2018 són:





Paraules clau

economia/ empresa/