Marta Carranza assisteix a la final del 2n Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de tennis femení : Servei de Premsa

Marta Carranza assisteix a la final del 2n Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de tennis femení

15/06/2018

El festival Imagin Extreme Barcelona, la regata Extreme Sailing Series, la Cursa del Barça 2018 i la 3a edició del torneig inclusiu Enfutbola’t són altres esdeveniments esportius que comptaran amb la presència de la comissionada d’Esports aquest cap de setmana

La comissionada d’Esports, Marta Carranza, assisteix aquest diumenge 17 de juny a la final de la segona edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de tennis femení, que tindrà lloc a les 11.30 hores al Centre Esportiu Hispano Francès (c. Jorge Manrique, 15-19) i enfrontarà a les millors jugadores del torneig.

El mateix diumenge, Marta Carranza assistirà a partir de les 16.30 hores a l’Imagin Extreme Barcelona, el festival d’action sports i urban lifestyle que enguany celebra la seva 9a edició i el seu desè aniversari al Parc del Fòrum de Barcelona. Pel matí, la comissionada d’Esports donarà el tret de sortida a la Cursa del Barça 2018, a les 9 hores al Camp Nou, i continuarà la jornada visitant cap a les 10.30 hores el torneig per a persones amb discapacitat, “Enfutbola’t, futbol per a tothom”, que celebra la seva segona edició al Centre Esportiu Municipal Guinardó.

Dissabte 16 de juny, la comissionada assistirà a la competició de regates Extreme Sailing Series, de 14 a 15 hores, al Race Village habilitat al costat de l’Hotel W (pl. Rosa dels Vents, 1).

 

Agenda esportiva cap de setmana

Moltes són les opcions aquest cap de setmana per gaudir de l’esport a la ciutat. Tenen lloc els esdeveniments ja esmentats: el 2n TICB de tennis femení i la regata Extreme Sailing Series, tots dos fins al 17 de juny, l’Imagin Extreme Barcelona, els dies 16 i 17 de juny, i la Cursa del Barça i l’Enfutbola’t, el diumenge 17 de juny. Però hi ha molt més, el dissabte 16 també tindran lloc la 1a jornada de Natació inclusiva al CEM Can Cuyàs, la cloenda de la temporada esportiva d’ACELL per a persones amb discapacitat intel•lectual, la 3a Cronoescalada Mayor de Roquetes i la final de la Lliga Skate BCN al Parc del Fòrum. El diumenge 17, hi haurà el Campionat de breakdance “Red Line 2vs2 Breaking battle”, a la pl. del Poeta Boscà de 17 a 21 hores. Ambdós dies, 16 i 17, se celebraran a més el 34è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Petanca, a les instal•lacions esportives Magòria, i la 31a Marxa Gràcia-Montserrat, amb sortida el 16 a les 17 hores des de la pl. Vila de Gràcia.Compartiu aquest contingut