El Tibidabo celebra la festa solidària “Un cop de mà” : Servei de Premsa

El Tibidabo celebra la festa solidària “Un cop de mà”

16/06/2018

La jornada té com a objectiu sensibilitzar i donar a conèixer als visitants les tasques que realitzen les diferents ONG que hi participen.

El parc d’atraccions dedicarà part del preu de les entrades del diumenge 17 de juny a les entitats que participen a la festa.

El Parc d’Atraccions Tibidabo celebrarà, demà diumenge 17 de juny i per novè any consecutiu, la festa solidària “Un cop de mà”. La festa, organitzada conjuntament amb la Fundació Real Dreams té com a objectiu sensibilitzar i donar a conèixer les tasques que realitzen algunes ONG locals. D’aquesta manera, en un ambient familiar i solidari, els nens i nenes de Barcelona podran aprendre com poden ajudar a altres infants d’arreu del món.

Amb “Un cop de mà”, el Tibidabo renova, una vegada més, el seu compromís amb les iniciatives solidàries. Les entrades tindran descomptes importants i part de la recaptació obtinguda anirà dirigida a les entitats que hi participen. Durant tot el dia, les ONG organitzen diversos tallers solidaris i de sensibilització per als nens i nenes, que també podran gaudir de les atraccions habituals del Tibidabo i d’altres actuacions, com la batucada a càrrec dels Tabalers de Sarrià.

A la jornada hi participen les següents entitats:

– Organitza la festa “Un cop de mà” conjuntament amb Tibidabo. Actua com a dinamitzador de l’acció social entre empreses, persones i ONG per contribuir a la millora de la qualitat de vida de col•lectius vulnerables.
– Global Humanitària és una ONG de cooperació internacional que treballa per promoure i defensar els drets de la infància més vulnerable i enfortir les comunitats on viuen, amb l’objectiu d’assolir una millora duradora de la seva qualitat de vida.
– Nasco Feeding Minds neix per posar en marxa un seguit de projectes a Ghana amb l’objectiu que nens i joves disposin de les eines informàtiques necessàries per accedir a l’educació gràcies a les tecnologies de la comunicació.
– La Fundació Som Prematurs acompanya els pares i mares de nadons prematurs proporcionant-los suport, informació i aprenentatge.
– A Duchenne Somriures Valents financen línies d’investigació per frenar i curar la distròfia muscular de Duchenne i Becker, i potenciar el seu coneixement. També donen suport a les famílies durant tot el procés evolutiu de la malaltia.Compartiu aquest contingut