Gala Pin participa a la cloenda de la 16a edició del Festibity : Servei de Premsa

Gala Pin participa a la cloenda de la 16a edició del Festibity

18/06/2018Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 19 de juny, a les 20:25 hores (TNC), la regidora de Participació i Districtes, Gala Pin, participarà a la cloenda institucional de la 16a edició del Festibity, que tindrà lloc al TNC. A l’acte també participarà el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró.

A l’acte també hi assistirà el comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació, Lluís Gómez.

Aquesta és una de les trobades més esperades del sector TIC que organitza des de l’any 2002 la Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB) i la seva associació d’antics alumnes, FIB Alumni.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Participació/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina