Ada Colau participa a la inauguració del nou centre gestor de residus tecnològics al Poblenou de Trinijove : Servei de Premsa

Ada Colau participa a la inauguració del nou centre gestor de residus tecnològics al Poblenou de Trinijove

26/06/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 27 de juny, a les 10.00 hores, (C/Pujades, 97), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participa a la inauguració del nou centre gestor de residus tecnològics al Poblenou de Trinijove.

A la inauguració també estaran presents el president de Trinijove, Ignasi Parody; el director general de la Fundació Bancària “la Caixa”, Jaume Giró; el director de l’Agència Catalana de Residus, Josep Maria Tost; el secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta i Vicente, i el regidor del districte de Sant Martí, Josep Maria Montaner.

Aquest nou equipament, establert en una antiga nau industrial rehabilitada, acull un projecte per reutilitzar i donar nous usos als residus tecnològics del 22@. El centre també disposarà d’una área formativa per millorar la ocupabilitat dels joves i altres col•lectius vulnerables del districte.

S’hi faran formacions, entre d’altres, del programa Incorpora de “la Caixa”, que prepararà els usuaris en competències, formació tècnica i pràctiques no laborables a mida de les empreses de la zona.

Nota per a mitjans: Els mitjans que ho desitgin poden arribar a partir de les 9.15h, previ avís, per agafar imatges recurs dels joves treballant, etc.

Per més informació o confirmació d’assistència:Andrea Pelayo: 93 404 40 87 / 618 126 685 / apelayo@fundaciolacaixa.org

 





Paraules clau

educació/ formació/ joves/ ocupació/