La música en directe és la protagonista del cicle ‘Vespres d’estiu’, cada diumenge al Castell de Montjuïc : Servei de Premsa

La música en directe és la protagonista del cicle ‘Vespres d’estiu’, cada diumenge al Castell de Montjuïc

28/06/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

A partir del proper diumenge, 1 de juliol, es podrà veure al Castell de Montjuïc el cicle ‘Vespres d’estiu’, cada diumenge de juliol i agost de 19 a 22h. Els estils musicals que es podran escoltar al capdamunt de Montjuïc seran variats, amb un cert predomini del jazz i els seus derivats. El cicle l’encetarà aquest diumenge Womb Trio, formació que fa versions en clau jazzística, i una setmana més tard serà el torn de la música brasilera de Sambala. The Mellow Sound, The Lazy Lies i les versions molt personals de Charlie California completaran el mes. A l’agost desfilaran pel Castell Danae & Golo, Sara Terraza i Mercè de la Fuente, i posarà el punt final al certamen el gypsy jazz de Scaramouche.

L’activitat i l’accés al Castell són gratuïts a partir de les 15h de tots els diumenges, i en tot l’horari d’obertura els primers diumenges de mes. El Castell oferirà, durant el cicle, servei de bus llançadora gratuït, de baixada fins a pl. Espanya, a partir de les 22h.

Calendari

Imatges per premsa aquí 





Paraules clau

cultura/