Ada Colau es reuneix amb l’alcalde de Londres : Servei de Premsa

Ada Colau es reuneix amb l’alcalde de Londres

02/07/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El dimarts 3 de juliol, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i l’alcalde de Londres, Sadiq Khan, es reuniran a l’Ajuntament de la capital britànica.

La reunió de treball se celebrarà al migdia i servirà per seguir compartint estratègies en relació a l’accés a l’habitatge i la gentrificació, una de les principals problemàtiques que actualment afecta a totes les grans ciutats. Colau i Khan ja van mantenir una primera trobada a París l’any passat, on van coincidir en una trobada de ciutats contra el canvi climàtic. En aquella primera trobada ja van acordar que els respectius equips d’habitatge compartirien experiències i estratègies en aquesta matèria.

Barcelona, a través de CGLU, la principal xarxa mundial de ciutats, de la qual Ada Colau és copresidenta, manté una intensa tasca de treball per tal de de coordinar estratègies globals contra la gentrificació, l’especulació i l’expulsió de veïns, una problemàtica que requereix d’una major implicació dels Estats. La reunió de demà a Londres servirà per avançar en una Declaració internacional de grans ciutats que es presentarà a Nacions Unides davant els representants dels Estats.

Ada Colau es reunirà també la propera setmana amb l’alcaldessa de París, Anne Hidalgo, una cita prèvia a la cimera de ciutats a Nacions Unides, prevista pel 16 de juliol.

 

NOTA IMPORTANT PELS MITJANS

EFE i l’Agència Catalana de Notícies (ACN) donaran cobertura a la reunió entre Ada Colau i Sadiq Khan i serviran imatge i vídeo a la resta de mitjans de comunicació abonats. A primera hora de la tarda, l’Ajuntament de Barcelona també servirà imatges i vídeo sencer de l’atenció a mitjans.





Paraules clau

habitatge/ londres/