Sanz i Colom fan balanç del pla de xoc contra els pisos turístics il·legals i presenten una campanya conjunta amb Sevilla i Santiago de Compostela : Servei de Premsa

Sanz i Colom fan balanç del pla de xoc contra els pisos turístics il·legals i presenten una campanya conjunta amb Sevilla i Santiago de Compostela

04/07/2018Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 5 de juliol, a les 12.30 hores (Ajuntament. Sala Lluís Companys), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, i el regidor de Turisme, Agustí Colom, presentaran el balanç de dos anys d’aplicació del pla de xoc contra els habitatges d’ús turístic il·legals.

 

 

Durant la roda, es presentarà també la segona edició de la campanya de conscienciació ciutadana a favor d’un turisme just i contra l’allotjament turístic il·legal. Enguany, es compartirà amb els Ajuntaments de Sevilla i Santiago de Compostela, que la desplegaran a les seves ciutats. Per això, a la roda de premsa hi participaran el segon tinent d’alcaldia i delegat de l’Àrea d’Hàbitat Urbà, Cultura i Turisme de Sevilla, Antonio Muñoz; la tercera tinenta d’alcaldia i regidora d’Igualtat, Desenvolupament Econòmic i Turisme de Santiago de Compostela, Marta Lois, i el director gerent de Turisme de Sevilla, Antonio Jiménez.

NOTA IMPORTANT: Abans de la roda de premsa, a les 12.00 hores (La Rambla de Santa Mònica), els mitjans gràfics podran prendre imatges d’un dels llits amb missatge de la campanya i dels regidors de Barcelona, Sevilla i Santiago de Compostela a la Rambla de Santa Mònica, a l’altura de Centre d’Arts Santa Mònica.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
habitatge/ turisme/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina