Lluís Gómez dona la benvinguda als participants al programa Barcelona International Youth Science Challenge 2018 (BIYST) : Servei de Premsa

Lluís Gómez dona la benvinguda als participants al programa Barcelona International Youth Science Challenge 2018 (BIYST)

06/07/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 9 de juliol, a les 18:30 hores (Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona), el comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació, Lluís Gómez, dona la benvinguda als participants al programa Barcelona International Youth Science Challenge 2018 (BIYST). A l’acte també hi participarà el director del programa, Lluís Farrés.

 

El Barcelona International Youth Science Challenge 2018

Hi assisteixen prop d’un centenar d’estudiants d’entre 16 i 18 anys, procedents de 24 països dels 5 continents, que participaran al BIYSC, un programa internacional de Ciència per a joves estudiants per estimular el talent científic entre joves estudiants de tot el món i alhora donar a conèixer la feina dels centres de recerca catalans així com significar Barcelona com a ciutat del coneixement.

El BIYST se celebra del 9 al 20 de juliol a Barcelona. Aquesta és la 3a edició del programa, que està organitzat per Fundació Catalunya La Pedrera. Cada estudiant participa en un projecte de recerca científica dissenyat per part de diferents centres catalans (Barcelona Supercomputing Center, Centre de Regulació Genòmica, IBEC, IRB Barcelona, IDIBAPS, ICIQ, Institut de Biologia Evolutiva, ICFO).





Paraules clau

educació/