Sessió Plenària del Consell de Turisme i Ciutat : Servei de Premsa

Sessió Plenària del Consell de Turisme i Ciutat

11/07/2018Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 12 de juliol, a les 18:00 hores (Auditori Centre Cívic Cotxeres de Sants (carrer de Sants, 79), el regidor de Turisme, Comerç i Mercats, Agustí Colom, presideix la sessió plenària del Consell Municipal Turisme i Ciutat, l’òrgan estable de participació ciutadana amb caràcter consultiu i assessor que està format per prop de 40 entitats, associacions de veïns, gremis, professionals, sindicats, comerciants, agències de viatges, a més de dotze experts, els tècnics municipals i representants dels grups municipals, amb l’objectiu de debatre i participar en l’elaboració de les polítiques públiques en matèria de turisme.

Paraules clau

turisme/

Anar a l'inici d'aquesta pàgina