El 91% de la xarxa ferroviària de Barcelona ja és accessible per a persones amb discapacitat : Servei de Premsa

El 91% de la xarxa ferroviària de Barcelona ja és accessible per a persones amb discapacitat

12/07/2018

L’Ajuntament de Barcelona presenta el primer diagnòstic d’accessibilitat sobre les estacions i parades del transport públic de la ciutat. L’estudi ha analitzat accessos, vestíbuls i andanes de metro, ferrocarrils, RENFE i tramvia, a més de parades d’autobús

La diagnosi conclou que en termes generals l’accessibilitat al transport públic de la ciutat és bona, no obstant assenyala punts de millora com l’accessibilitat a les parades d’autobús, l’increment de les estacions adaptades, resoldre les discontinuïtats entre andanes i trens o potenciar els sistemes acústics d’informació als usuaris

L’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat anuncia un full de ruta amb prop d’una cinquantena de propostes de millora per incrementar l’accessibilitat en el sector del transport públic

 

Descarregar dossier de premsa en format PDF

 

[pdfviewer width=”100%” height=”650px” beta=”true/false”]https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/wp-content/uploads/2018/07/Pla-accessibilitat-transport-180712definitiu.pdf[/pdfviewer]

 

Descarregar document relacionat en format PDF

 

[pdfviewer width=”100%” height=”650px” beta=”true/false”]https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/wp-content/uploads/2018/07/2018_07_12-Accessibilitat-transport.pdf[/pdfviewer]Compartiu aquest contingut