Barcelona acull el 33è Campionat d’Europa LEN de Waterpolo : Servei de Premsa

Barcelona acull el 33è Campionat d’Europa LEN de Waterpolo

13/07/2018

Del 14 al 28 de juliol les piscines Picornell es converteixen en l’escenari dels campionats.

Demà al vespre es fa la inauguració de la competició just abans del partit de waterpolo femení Espanya – Hongria

Les piscines Picornell són la seu dels campionats europeus LEN de waterpolo del 14 al 28 de juliol. Hi participen un total de 28 equips, 12 en categoria femenina i 16 en la masculina.

 

 

Aquest matí s’ha donat el tret de sortida amb la benvinguda a l’organització per part de l’alcaldessa Ada Colau, el tinent d’alcaldia de Drets de Ciutadania, Cultura, Participació i Transparència, Jaume Asens, i la comissionada d’esports Marta Carranza i representants dels grups municipals. A l’acte també hi han assistit les jugadores de la selecció espanyola femenina de waterpolo.

Precisament abans del partit que demà enfrontarà les seleccions femenines d’Espanya i Hongria, a les 21.30 hores, es farà la cerimònia d’inauguració. El 33è Campionat d’Europa LEN de Waterpolo és l’esdeveniment més important a nivell mundial del 2018 en aquesta disciplina.

Durant la benvinguda, Ada Colau ha destacat que l’acollida d’aquesta competició “és una molt bona notícia per a la ciutat. Barcelona, una ciutat que estima l’esport, continua amb la seva llarga trajectòria en la pràctica d’esports d’aigua”.Compartiu aquest contingut