Balanç Grec 2018 Festival de Barcelona : Servei de Premsa

Balanç Grec 2018 Festival de Barcelona

01/08/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

El Festival ha tingut diverses línies de programació. Una d’elles, la dels Viatgers de la ruta de la seda, estava centrada en espectacles que exploraven el diàleg orient occident.

Hi ha hagut diversos artistes asiàtics i coproduccions amb espais de Hong-Kong, Singapur, Corea , Xina, o Japó. També hem fet col·laboracions amb festivals europeus importants com el Kunstenfestival des Arts de Brussel·les, el Festival d’Avinyó o el d’Edimburg a més de moltíssims projectes en xarxa amb entitats catalanes.

Gràcies al bon resultat obtingut en el Grec2017 vam reinvertir els ingressos en la coproducció de propostes de 2018 ajudant així als artistes i teixit cultural barceloní (un quart del total del pressupost de programació).

Hem incorporat a la programació una línia de treball amb projectes comunitaris que incloïa propostes fetes a Barcelona així com algunes produccions internacionals i l’escola d’estiu de ICAF Rotterdam.

La Plaça Xirgu ha esdevingut un espai de trobada de propostes amateurs i professionals durant tot el mes.

 

Dossier de premsa Balanç Grec 2018

 

[pdfviewer width=”100%” height=”650px” beta=”true/false”]https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/wp-content/uploads/2018/08/DossierpremsaBalancGrec2018-1.pdf[/pdfviewer]





Paraules clau

cultura/ GREC/ grec 2018/