Operatiu conjunt per detenir tres traficants i desmantellar el punt de venda des d’on distribuïen drogues sintètiques a menors i joves : Servei de Premsa

Operatiu conjunt per detenir tres traficants i desmantellar el punt de venda des d’on distribuïen drogues sintètiques a menors i joves

03/08/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La investigació es va iniciar després que agents de la Policia de Barri de la Guàrdia Urbana van detenir un jove per tinença de drogues quan sortia d’un domicili des d’on s’estarien distribuint les drogues

A l’interior del pis es van trobar dosis de cocaïna, metamfetamina, pastilles MDMA, bolets al·lucinògens i LSD així com estris relacionats amb la manipulació i posterior venda d’aquestes substàncies

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Nou Barris i agents de la Guàrdia Urbana de la Unitat Territorial de Nou Barris van detenir, el dijous 26 de juliol, dos homes, de 30 anys i nacionalitat colombiana, i una dona, de 20 anys i nacionalitat italiana, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en l’àmbit de tràfic de substàncies estupefaents .

Els investigadors van tenir coneixement que un domicili de Nou Barris podria ser un centre de drogues sintètiques després de la detenció per part de la Policia de Barri de la Guàrdia Urbana del districte de Nou Barris el passat dia 12 de juliol d’un jove per tinença de drogues.

A partir d’aquesta detenció, es va generar un equip conjunt de Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana que va permetre identificar els presumptes subministradors i certificar que el domicili estava habilitat per a la venda de drogues.

Per aquest motiu, es va procedir també a la vigilància d’altres persones, algunes de les quals menors d’edat, que intentaven accedir en aquest domicili amb la intenció d’adquirir estupefaents, motiu pel qual es va procedir a la seva identificació.

Els agents van poder determinar que des d’aquest domicili es venia la droga indiscriminadament a joves i menors d’edat. Els detinguts facilitaven i fiaven la compra de les substàncies estupefaents per tal de tenir-los com a clients fixes.

Finalment, el passat 26 de juliol els Mossos d’Esquadra i la Guardia Urbana de Barcelona van establir un operatiu que va concloure amb l’entrada judicial a l’immoble i la detenció de tres persones per la seva presumpta relació amb un delicte de tràfic de drogues.

A l’interior del pis es van trobar diferents substàncies com cocaïna, metamfetamina, pastilles MDMA, bolets al·lucinògens i LSD així com estris relacionats amb la manipulació i posterior venda d’aquestes substàncies.

Els tres detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs després de presentar-se davant l’autoritat judicial

L’operació es manté oberta i no es descarten noves detencions.

Enllaç vídeo:
https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/download/180731CASSINTETICPREMSA.mp4





Paraules clau

Nou Barris/ prevenció/ seguretat/