Desmantellats al Raval dos pisos ocupats il·legalment des d’on es distribuïen tot tipus de drogues : Servei de Premsa

Desmantellats al Raval dos pisos ocupats il·legalment des d’on es distribuïen tot tipus de drogues

09/08/2018

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra detenen un home per tràfic de drogues i intervenen cocaïna, metamfetamina, marihuana, haixix, LSD, speed, èxtasi i bolets al·lucinògens

Fruit de la investigació, els agents van constatar que les drogues s’oferien a turistes que captaven al carrer i els proposaven de consumir la droga des del pis

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona i de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat Investigació de la comissaria de Ciutat Vella han desmantellat avui al Raval dos pisos ocupats il·legalment que funcionaven com a punt de distribució de drogues. Un dels domicilis escorcollats funcionava com a magatzem, on els detinguts guardaven les substàncies estupefaents que posteriorment venien al carrer i oferien a turistes de la ciutat.

Amb l’operatiu antidroga d’avui, els dos cossos policials han detingut un home, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues, i un altre té una ordre de crida i cerca. Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana detenen un home per tràfic de drogues i intervenen cocaïna, metamfetamina, marihuana, haixix, LSD, speed, èxtasi i bolets al·lucinògens

La investigació es va iniciar fa uns mesos quan els agents van tenir coneixement a través de diferents informacions que apuntaven que els dos immobles investigats serien dos punts de venda i d’emmagatzematge de drogues. Els investigadors van iniciar un seguit de vigilàncies i seguiments durant unes setmanes a partir dels quals es van confirmar aquestes informacions.

L’operatiu s’ha fet aquest matí, a primera hora, quan efectius de l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Barcelona (ARRO), amb efectius de Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana han realitzat l’entrada i registre en els dos pisos a l’interior del qual han localitzat una persona que ha quedat detinguda. Es dóna la circumstància que un dels immobles era utilitzat de magatzem de drogues.

Els ocupants d’aquests dos pisos també oferien les drogues als turistes de Barcelona que captaven en carrers del centre de la ciutat i els oferien les drogues per consumir-les a l’interior dels pisos o bé els les subministraven en el mateix carrer.

Els detinguts passaran a disposició judicial durant les properes hores.

Els agents han lliurat la propietat al seu legítim propietari.Compartiu aquest contingut