Gala Pin assisteix als actes d’homenatge de Ripoll a les víctimes dels atemptats terroristes del 17 d’agost de 2017 : Servei de Premsa

Gala Pin assisteix als actes d’homenatge de Ripoll a les víctimes dels atemptats terroristes del 17 d’agost de 2017

14/08/2018Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 16 d’agost, a les 18.30 hores (Plaça del Monestir. Ripoll), la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, assistirà als actes que, sota el títol de ‘Ripoll per la convivència’, organitza l’Ajuntament de Ripoll en homenatge a les víctimes dels atemptats terroristes que es van produir el 17 d’agost de 2017 a Barcelona i Cambrils.

També hi prendran part el president de la Generalitat, Quim Torra, i l’alcalde de Vic, Jordi Munell, entre altres representants institucionals, i hi haurà notes musicals a càrrec de Jordi i Cecília Ballesteros.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Atemptat a la Rambla / Atentado en La Rambla / Attack on La Rambla/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina