Barcelona recorda les víctimes dels atemptats del 17 d’agost i es solidaritza amb els seus familiars : Servei de Premsa

Barcelona recorda les víctimes dels atemptats del 17 d’agost i es solidaritza amb els seus familiars

17/08/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquest matí, Barcelona ha acollit a Plaça Catalunya l’acte de commemoració del primer aniversari dels atemptats a Barcelona i Cambrils, amb el lema “Barcelona, Ciutat de Pau”.

Durant l’acte, que ha estat conduït per conduït per la periodista Gemma Nierga, 15 alumnes violoncel·listes de les escoles municipals de música de Barcelona han interpretat el Cant dels Ocells, joves de diferents religions han llegit un fragment del poema de John Donne en 8 llengües i 50 alumnes de les escoles municipals de música i del Conservatori han interpretat 4 peces musicals.

 


Prèviament, a les 10:00 hores ha tingut lloc davant el mosaic de Joan Miró de la Rambla, al Pla de l’Òs, una ofrena floral amb familiars de les víctimes mortals.

 

 

Avui fa un any els atemptats a Barcelona i Cambrils van provocar 16 morts i més d’un centenar de ferits. Les mostres de condol de les barcelonines i barcelonins, i de la multitud d’elements deixats per la ciutadania a la Rambla els dies posteriors a l’atemptat, es poden consultar a barcelona.cat/memorialrambla17a

 

Enllaços relacionats:

Enregistrament de l’acte commemoratiu

Declaració Institucional de l’alcaldessa de Barcelona Ada Colau





Paraules clau

Atemptat a la Rambla / Atentado en La Rambla / Attack on La Rambla/