Janet Sanz assisteix als actes d’homenatge de Cambrils a les víctimes dels atemptats terroristes del 17 d’agost de 2017 : Servei de Premsa

Janet Sanz assisteix als actes d’homenatge de Cambrils a les víctimes dels atemptats terroristes del 17 d’agost de 2017

17/08/2018Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 18 d’agost, a les 10.30 hores (Passeig Miramar de Cambrils, davant del Club Nàutic), la quarta tinenta d’alcaldia, Janet Sanz, assistirà als actes que organitza l’Ajuntament de Cambrils en homenatge a les víctimes dels atemptats terroristes que es van produir el 17 d’agost de 2017 a Barcelona i Cambrils. Durant l’acte, s’inaugurarà un memorial per la pau.

També hi prendran part el president de la Generalitat, Quim Torra, la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, i la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, entre altres representants institucionals.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Atemptat a la Rambla / Atentado en La Rambla / Attack on La Rambla/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina