Essomba fa balanç dels campaments urbans Baobab 2018 amb motiu de la celebració de la festa final : Servei de Premsa

Essomba fa balanç dels campaments urbans Baobab 2018 amb motiu de la celebració de la festa final

29/08/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 30 d’agost  a les 10.30h (parc de la Trinitat Vella) el comissionat d’Educació, Infància i Joventut, Miquel Àngel Essomba, atendrà els mitjans per explicar el balanç dels campaments urbans Baobab, en el context de la celebració de la festa de final d’estiu.

La festa de comiat dels campaments urbans d’aquest any començarà a les 11h i reunirà tots els grups d’infants i adolescents dels diferents barris que han participat en el segon torn dels campaments urbans (que s’ha desenvolupat durant la segona quinzena d’agost).

La primera part de la festa, de fet, serà una activitat conjunta de tots aquests grups que tindrà com a eix temàtic la cultura de la pau, i l’element simbòlic a través del qual s’expressarà serà precisament el baobab.

La celebració acabarà amb un dinar col·lectiu.

AVÍS ALS MITJANS GRÀFICS: Els mitjans gràfics que vulguin prendre imatges durant l’activitat col·lectiva que es desenvoluparà a partir de les 11.00 h amb motiu de la festa final dels campaments ho podran fer sempre i quan els infants i joves que hi participaran no es puguin reconèixer en les imatges que es difonguin, per protegir la seva identitat i la seva intimitat.





Paraules clau

educació/