L’estadi Olímpic acull més de 700 persones al macroentrenament per la Cursa de la Mercè : Servei de Premsa

L’estadi Olímpic acull més de 700 persones al macroentrenament per la Cursa de la Mercè

31/08/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’activitat, que tindrà lloc el proper dissabte 1 de setembre a les 9:30h, comptarà amb entrenadors i atletes Olímpics i Paralímpics

L’esdeveniment dóna el tret de sortida a la realització de diverses activitats periòdiques de caire gratuït que tindran lloc a l’Anella Olímpica

Demà dissabte 1 de setembre a les 9:30 hores, l’Estadi Olímpic Lluís Companys serà escenari d’un macroentrenament amb 750 persones per preparar-se per la 40a Cursa de la Mercè. L’acció està organitzada conjuntament per B:SM i l’Institut Barcelona Esports amb el suport tècnic del Club d’Atletisme La Sansi, que s’encarrega de la direcció tècnica de la Cursa. L’entrenament comptarà amb la presència d’entrenadors d’elit i atletes olímpics i paralímpics, que explicaran als assistents diferents tècniques per millorar el rendiment físic a la seva participació a la Cursa de la Mercè.

Aquesta activitat, innovadora i gratuïta, obre la temporada de l’Anella Olímpica 2018-2019, durant la qual es realitzaran diverses activitats periòdiques obertes a la ciutadania. Entre aquestes hi ha “Vine a córrer a l’Estadi”, una activitat que permet que tothom pugui córrer i entrenar a la pista de l’Estadi Olímpic de forma gratuïta. Una opció per practicar esport en família, amics o a nivell individual que es realitzarà l’últim diumenge de cada mes.

 

 

40a Cursa de la Mercè

La Cursa de la Mercè, que se celebrarà el 16 de setembre, proposa un circuit de 10 quilòmetres que passa per alguns dels punts més emblemàtics de la ciutat, un recorregut que ja ha esdevingut un clàssic d’aquesta prova festiva amb quatre dècades de tradició. La sortida i l’arribada són a l’avinguda de la Reina María Cristina.

Les inscripcions a la cursa tenen un cost simbòlic de 5€, que es destinen a projectes solidaris. Les inscripcions es poden realitzar al web barcelona.cat/cursamerce, fins arribar als 14.000 inscrits.





Paraules clau

esport/