El Tibidabo ofereix noves visites guiades al Museu dels Autòmats : Servei de Premsa

El Tibidabo ofereix noves visites guiades al Museu dels Autòmats

02/09/2018

Els visitants podran entrar al taller on es reparen les maquetes i obrir les vitrines dels autòmats, alguns d’ells del segle XIX, per observar-ne els mecanismes

Les visites es poden realitzar tots els cap de setmana, a les 17 hores i a les 19 hores

Els visitants del Parc d’Atraccions Tibidabo poden, a partir d’ara, conèixer el Museu dels Autòmats del parc des d’una altra vessant, més intimista, a través de les noves visites guiades que s’ofereixen. L’objectiu és que els visitants puguin apreciar les interioritats d’aquestes màquines i veure com funcionen les maquetes, obrint les seves vitrines al públic per primera vegada. Les visites guiades estaran disponibles tots els cap de setmana a les 17 hores i a les 19 hores, fins al mes d’octubre i cal dirigir-se prèviament al Museu per reservar plaça. Per a tots aquells que només vulguin gaudir de la visita guiada es podrà fer adquirint un tiquet de 3€.

 

 

La visita explica la història dels autòmats, alguns d’ells són del segle XIX, el funcionament dels mecanismes i moltes altres curiositats sobre cada una de les maquetes. A més, s’ofereix per primera vegada l’oportunitat d’entrar al taller des d’on es conserven i reparen. El Museu compta amb més de 40 peces, que procedeixen de diferents països i que fins i tot van ser, algunes d’elles, fabricades pels propis treballadors del Parc a partir de 1925.

Fes clic aquí per veure el vídeo de la visita.Compartiu aquest contingut