Gerardo Pisarello presenta el Premi Europeu de Ciència “Hipàtia” : Servei de Premsa

Gerardo Pisarello presenta el Premi Europeu de Ciència “Hipàtia”

14/09/2018

Dimarts 18 de setembre, a les 11:00 hores, al Saló de la Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona, el tinent d’alcaldia d’Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals, Gerardo Pisarello, presentarà els detalls de la primera edició del Premi Europeu de Ciència “Hipàtia”, de caràcter anual i dotat amb 30.000 euros, que es fallarà el proper mes de novembre en el marc del Pla Barcelona Ciència. A la presentació del premi també hi assistirà catedràtica de Psicologia experimental a la Universitat Pompeu Fabra, i antiga vicepresidenta del European Reserch Council, Núria Sebastián Gallés,  el catedràtic Emèrit de Microbiologia de la Universitat de Barcelona i Adjunct Professor de la Universitat de Massachusetts en Amherst (EUA), Ricard Guerrero i Andreu Mas-Colell, membre de l’Acadèmia Europaea.

El Pla Barcelona Ciència és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona per potenciar l’ecosistema de recerca i innovació de la ciutat. El seu objectiu principal és consolidar la ciutat com a capital europea de recerca i innovació, amb l’impuls conjunt de la comunitat científica, empresarial, acadèmica i la ciutadania.

 

 Compartiu aquest contingut