Presentació del programa BAM – Cultura Viva de les festes de la Mercè : Servei de Premsa

Presentació del programa BAM – Cultura Viva de les festes de la Mercè

14/09/2018

Dilluns 17 de setembre, a les 12:00 hores, a la Fabra i Coats (Sant Adrià, 20) es presentarà l’espai BAM – Cultura Viva, inclòs a les festes de la Mercè d’enguany. A la roda de premsa hi assistirà Dani Granados, director del programa Cultura Viva i assessor de Presidència de l’ICUB, i Katarina Grbic, membre de la Comissió d’activitats del BAM Cultura Viva. En la presentació també intervindran i actuaran els artistes Lauren Nine i Bakanoa.

La segona edició del BAM – Cultura Viva ocuparà, durant les festes de la Mercè, el recinte de la Fabra i Coats els pròxims dies 21 i 22 de setembre, i el recinte de La Pionera el dia 23 entre les 17 i les 22 hores. Dins del programa Barcelona Acció Musical, l’espai Cultura Viva serà un punt de trobada i experimentació, un context participatiu de festa major que inclou quatre escenaris, un espai de DJs, un marc de converses, un programa d’activitats per a totes les edats, i una fira discogràfica amb la presència de productores, segells, editorials i artistes.Compartiu aquest contingut