Mor un motorista en un accident de trànsit al districte de Sant Martí : Servei de Premsa

Mor un motorista en un accident de trànsit al districte de Sant Martí

16/09/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquesta és la quinzena víctima mortal en accident de trànsit en el que portem d’any a la ciutat, la novena circulant en moto

Un home de 56 anys ha mort aquesta matinada a conseqüència d’una caiguda amb la seva motocicleta. L’accident s’ha produït a la C-31, a l’entrada de la ciutat a l’alçada del carrer Bilbao, al districte de Sant Martí i ha tingut lloc a les 5:46 hores.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

Aquesta és la quinzena víctima mortal en accident de trànsit en el que portem d’any a la ciutat, la novena circulant en moto.

El Consistori lamenta, una vegada més, la mort d’aquest ciutadà, i trasllada el seu condol a la família i amics, i referma el seu compromís per continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.

L’any passat, a Barcelona 7 de les 12 víctimes mortals que es van produir als carrers de la ciutat eren motoristes. Aquest és també el col·lectiu que registra més ferits greus entre els afectats per accident de trànsit a Barcelona, i un dels principals grups sobre els quals es treballa intensament per a la prevenció d’accidentalitat des de l’Ajuntament de Barcelona.

La seguretat viària és un compromís que ha d’adquirir tota la ciutadania i fer realitat el projecte Visió Zero per la reducció de morts i ferits greus en accidents de trànsit.





Paraules clau

prevenció/ seguretat/