Barcelona aprova inicialment el nou reglament per la igualtat de gènere a la ciutat : Servei de Premsa

Barcelona aprova inicialment el nou reglament per la igualtat de gènere a la ciutat

19/09/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Avui s’ha aprovat inicialment el nou reglament per la igualtat de gènere de la ciutat en el marc de la Comissió de Presidència, Drets de Ciutadania, Participació i Seguretat i Prevenció.

Aquest té per objectiu establir un règim jurídic que fixi els principis que han de regir l’actuació dels òrgans de govern i gestió de la institució en matèria d’igualtat de gènere, així com els serveis municipals que s’ofereixen i les actuacions i iniciatives que es duen a terme.

Aquesta eina permetrà garantir que tot l’ajuntament assumeixi -per norma- la responsabilitat per una igualtat de gènere complerta i, per tant, cap a l’objectiu democràtic de construir una ciutat més justa per a tothom.

El projecte de ‘Reglament per a la igualtat de gènere a l’Ajuntament de Barcelona’ es sotmetrà ara a informació pública per un període de trenta dies hàbils, a comptar des del següent al de la publicació del corresponent anunci en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, amb la voluntat del govern de poder-lo aprovar definitivament abans d’acabar l’any.





Paraules clau

dona/