L’alcaldessa assisteix al pregó de l’actriu i directora Leticia Dolera que obrirà la Mercè 2018 : Servei de Premsa

L’alcaldessa assisteix al pregó de l’actriu i directora Leticia Dolera que obrirà la Mercè 2018

20/09/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 21 de setembre, a les 18:30 hores, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, l’alcaldessa Ada Colau assistirà al pregó d’obertura de la Mercè 2018, que anirà a càrrec de l’actriu i directora Leticia Dolera. A l’acte també hi participarà Fernando Medina, alcalde de Lisboa, ciutat convidada d’aquesta edició de la Festa Major.

Per motius d’aforament les televisions i ràdios no podran accedir al Saló de Cent. Betevé subministrarà el senyal institucional del pregó als mitjans interessats, que hauran de contactar, per solicitar-ho, amb Begoña Lozano (blozano@beteve.cat). Tanmateix, l’annexa de Sala Lluís Companys disposarà de connexions SDI per seguir l’acte, per la qual cosa suggerim a les ràdios que portin el material tècnic necessari (magnetoscopi o càmera habilitada per enregistrar).

El pregó també podrà seguir-se en directe des del lloc web del Servei de Premsa: http://ajuntament.barcelona.cat/premsa.

El pregó de Leticia Dolera obrirà una Mercè que, un any més, tindrà com a eixos centrals la cultura popular i tradicional, les arts de carrer i la música, amb més de 500 actuacions d’accés lliure i gratuït que tindran lloc en un total de 40 escenaris repartits en 22 espais de la ciutat. La Festa Major de Barcelona continua desplegant-se per la ciutat i enguany arribarà a 6 districtes. Un dels espais nous de la Festa Major serà la llera del Besòs, que tindrà programació del MAC Festival en col·laboració amb el Pla de Barris. Lisboa, ciutat convidada de la Mercè d’enguany, estarà present en 16 activitats de la programació.

 

 





Paraules clau

Mercè/ Mercè 2018/