L’alcaldessa participa a diferents actes institucionals i culturals de la Mercè 2018 : Servei de Premsa

L’alcaldessa participa a diferents actes institucionals i culturals de la Mercè 2018

21/09/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, assistirà aquest cap de setmana i dilluns a diferents actes institucionals i activitats culturals i ciutadanes que tindran lloc durant la celebració de les festes de la Mercè 2018.

Diumenge, 23 de setembre
A les 12 hores, a la plaça Sant Jaume, l’alcaldessa asssistirà a la Diada Castellera Històrica que comptarà amb la participació amb Castellers de Barcelona, Minyons de Terrassa i Colla Joves Xiquets de Valls.

Dilluns, 24 de setembre
A les 12:00 hores, a la Plaça de la Mercè, s’iniciarà el Seguici de la Mercè, que recorrerà els carrers Ample, Regomir, i Ciutat, fins a arribar a l’Ajuntament de Barcelona. El seguici estarà encapçalat per l’alcaldessa i comptarà amb la presència d’altres membres de la Corporació Municipal. El Ball de l’Àliga i dels Gegants de la Ciutat a la Plaça Sant Jaume precedirà la Diada Castellera de la Mercè, que s’iniciarà a les 12:30 hores, i que comptarà amb la participació dels Castellers de Barcelona, de Sants, de la Vila de Gràcia, de la Sagrada Família, del Poble-sec, de Sarrià, i la Colla Jove.
L’alcaldessa també visitarà diferents escenaris de la festa, repartits per tota Barcelona.





Paraules clau

Mercè/ Mercè 2018/