Janet Sanz inaugura la 10a Biennal del Paisatge de Barcelona : Servei de Premsa

Janet Sanz inaugura la 10a Biennal del Paisatge de Barcelona

26/09/2018Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 27 de setembre, a les 9.00 hores (Palau de la Música. Petit Palau. C/Sant Pere Més Alt, s/n), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, participarà en el simposi inaugural de la 10a Biennal del Paisatge de Barcelona.

La biennal se celebra a Barcelona del 25 al 29 de setembre i congrega experts internacionals per debatre i aprofundir sobre la intervenció en el paisatge, tant des de l’arquitectura com des d’altres disciplines involucrades en el seu estudi i evolució.L’esdeveniment està organitzat pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i la Universitat Politècnica de Catalunya, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

El lema d’enguany, “Performative nature”, posa l’accent en la necessitat de crear paisatges que facin front a les amenaces actuals exercint diversos rols alhora: ecològic, social i polític.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
urbanisme/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina