Mor el conductor d’un turisme accidentat a la Ronda del Mig, a l’alçada de la Plaça d’Idelfons Cerdà : Servei de Premsa

Mor el conductor d’un turisme accidentat a la Ronda del Mig, a l’alçada de la Plaça d’Idelfons Cerdà

01/10/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

El conductor d’un vehicle va resultar mort ahir a les 20 hores quan circulava per la Ronda del Mig, en sentit descendent, a l’alçada de la plaça d’Idelfons Cerdà. En aquest punt, per causes que es desconeixen, va impactar contra un senyal vertical, i seguidament, contra un dels pilars del pont que cobreix la ronda. A conseqüència del fort impacte, el vehicle es va elevar colpejant el sostre del pont. El cotxe va acabar impactant contra el darrere d’un camió d’escombraries, que va incendiar-se.

L’accident va afectar també un altre vehicle i un ciclomotor. En total es van produir cinc ferits. Fins al lloc dels fets es van traslladar cinc dotacions de Bombers de Barcelona, que van realitzar l’extinció del foc i l’excarceració del conductor. El SEM va atendre a 4 persones ferides al lloc dels fets, i finalment va traslladar-ne 3 a hospitals.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

Aquesta és la setzena víctima mortal en accident de trànsit en el que portem d’any a la ciutat, la primera circulant en cotxe.

El Consistori lamenta, una vegada més, la mort d’aquest ciutadà, i trasllada el seu condol a la família i amics, i referma el seu compromís per continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.

La seguretat viària és un compromís que ha d’adquirir tota la ciutadania i fer realitat el projecte Visió Zero per la reducció de morts i ferits greus en accidents de trànsit.





Paraules clau

prevenció/ seguretat/