Pisarello fa balanç dels plans ocupacionals, que inclouen el nou projecte de servei a domicili al mercat de Montserrat, que gestionarà la Fundació Pare Manel : Servei de Premsa

Pisarello fa balanç dels plans ocupacionals, que inclouen el nou projecte de servei a domicili al mercat de Montserrat, que gestionarà la Fundació Pare Manel

04/10/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 5 d’octubre, a les 10:00 hores, al Mercat Montserrat de Nou Barris (planta baixa, just a davant de l’establiment Menuts, cantonada al costat del bar), el primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, presenta el balanç dels Plans Integrals amb Contractació (PIC), on es donarà detall del seu grau d’inserció en el mercat de treball, així com dels projectes singulars que s’estan duent a terme, principalment al barri de Roquetes (Nou Barris).

L’acte també comptarà amb el Pare Manel, que presentarà els nous plans ocupacionals que oferiran el Servei a Domicili del mercat de Montserrat i que seran gestionats per la Fundació Pare Manel amb la col·laboració de Barcelona Activa i que s’emmarquen en el programa B Mincome.

A la presentació també hi assistiran la regidora de Nou Barris, Janet Sanz, i la Directora General de Barcelona Activa i Gerent de Política Econòmica i Desenvolupament Local, Sara Berbel.

NOTA PER A MITJANS. Els mitjans podran fer rodatges de les quatre persones residents en els barris de l’Eix Besòs contractades per desplegar aquest projecte que presta servei de repartiment a domicili de productes frescos del Mercat de Montserrat (Roquetes) i de medicaments a persones amb dependència. Es desenvolupa amb sistemes de mobilitat elèctrica.

A les 11:00 hores, (parades 54-55 del mercat), amb la presència del Pare Manel i Briggitta Lamour tindrà lloc la festa d’inauguració de la parada del nou Servei a Domicili, que durà per nom Perifèrica 9B.





Paraules clau

mercat/ mercats/ Nou Barris/