Janet Sanz fa pública la proposta guanyadora de la 1a Beca Lilly Reich per a la igualtat en l’arquitectura : Servei de Premsa

Janet Sanz fa pública la proposta guanyadora de la 1a Beca Lilly Reich per a la igualtat en l’arquitectura

08/10/2018Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 9 d’octubre, a les 11.30 hores (Pavelló Mies van der Rohe. Av/Francesc Ferrer i Guàrdia, 7), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, anunciarà la proposta guanyadora de la 1a Beca Lilly Reich per a la igualtat en l’arquitectura. A la roda de premsa també hi participarà la directora de la fundació, Anna Ramos, i l’autor/a de la proposta premiada.

La Fundació Mies van der Rohe promou la beca en reconeixement al llegat arquitectònic de Lilly Reich. Reich va ser la parella artística de Ludwig Mies van der Rohe en la concepció i execució del Pavelló Alemany de Barcelona el 1929, relegada a un segon terme, si no inexistent, en el relat i en la memòria d’aquesta obra cabdal en la història de l’arquitectura.

La beca dona suport a l’estudi, divulgació i visibilització d’aportacions a l’arquitectura que han quedat indegudament relegades o oblidades, fetes per professionals que han patit discriminació a causa de les seves condicions personals. També vol fomentar arreu l’accés en igualtat d’oportunitats a l’exercici de l’arquitectura.

De manera excepcional, en la seva primera edició, la beca es destina específicament a l’estudi de l’obra de la pròpia Lilly Reich i l’aprofundiment en el coneixement i la divulgació d’una figura imprescindible en la història de l’arquitectura moderna.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
arquitectura/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina