Barcelona continua les millores del sistema de drenatge de l’avinguda Paral·lel entre Ronda Sant Pau i Vilà-Vilà : Servei de Premsa

Barcelona continua les millores del sistema de drenatge de l’avinguda Paral·lel entre Ronda Sant Pau i Vilà-Vilà

09/10/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquesta actuació millorarà la recol·lecció d’aigua de pluja a l’avinguda Paral·lel i ajudarà a evitar-ne l’acumulació

L’Ajuntament de Barcelona continua treballant en la millora del sistema de drenatge als entorns de l’Avinguda del Paral·lel, la Ronda de Sant Pau i el carrer Vilà-Vilà, amb l’objectiu d’incrementar la capacitat hidràulica de la xarxa drenant davant d’episodis de pluja significatius, mitigant els problemes d’inundacions que es produeixen a la part baixa de la Ciutat Vella i el Poble Sec i preservant la seguretat dels ciutadans i del trànsit. A banda, també s’amplia i optimitza la xarxa freàtica de la zona.

El mes d’abril es van iniciar les obres, localitzant els serveis afectats en el subsòl. Des de finals de setembre s’ha iniciat la segona fase, consistent en les obres d’execució del tram del col·lector a l’alçada del carrer Palaudàries que connectarà amb el col·lector existent a l’alçada del carrer Carrera i la posterior reurbanització del carrer Vilà i Vilà entre el carrer Palaudàries i el passeig Josep Carner.

Durant els treballs d’aquesta fase, que van iniciar al setembre i que s’allargaran fins a l’estiu del 2019, es mantindrà l’accés de vianants i dels serveis d’emergències per les voreres.

Aprofitant aquesta actuació, i coincidint amb les obres del col·lector, s’ha encarregat la redacció d’un projecte de reurbanització del carrer Vilà-Vilà i, a més, s’executarà l’obra de reurbanització el tram entre Josep Carner i Palaudàries.

L’execució de tot el projecte s’ha dividit en 3 fases:

 

 





Paraules clau

Ciutat Vella/