Acaben les obres del primer edifici de cohabitatges construït a la ciutat : Servei de Premsa

Acaben les obres del primer edifici de cohabitatges construït a la ciutat

11/10/2018

La cooperativa d’habitatges de propietat col·lectiva La Borda ha celebrat avui amb una visita institucional l’acabament formal de les obres de l’edifici de cohabitatges, construït amb fusta, del carrer Costitució 83 – 89.

 

 

 

 

 

 

El nou edifici, que els cooperativistes començaran a habitar en les properes setmanes, té 28 habitatges d’entre 45 i 75 metres quadrats, amb la singularitat que hi ha tot un conjunt d’espais comunitaris i d’ús col·lectiu que ells mateixos han dissenyat d’acord amb les seves necessitats i amb la idea de compartir-los: bugaderia, sala d’hostes, espais polivalents, un menjador col·lectiu, terrasses i fins i tot un pati interior.Compartiu aquest contingut