Agustí Colom participa a diverses activitats de la Festa Major de les Corts : Servei de Premsa

Agustí Colom participa a diverses activitats de la Festa Major de les Corts

11/10/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 12 d’octubre, a les 12:00 hores, al Pavelló Poliesportiu Municipal L’Illa (carrer Numància, 142) el regidor del districte de Les Corts, Agustí Colom, assisteix al Torneig Festa Major Hockey Sala +.

Divendres 12 d’octubre, a les 21 hores, al carrer Benavent, el regidor assistirà a la Botifarrada popular.

Dissabte 13 d’octubre, a les 12 hores, a la cruïlla dels carrers Deu i Mata i Can Rosés, el regidor participa a la Mostra de Comerç.

Dissabte 13 d’octubre,a les 19.30 hores, a l’Auditori AXA (Avinguda Diagonal, 547) el regidor assisteix al concert líric.

Diumenge 14 d’octubre, a les 12 hores, a la plaça Comas, el regidor assisteix a la Diada castellera, que comptarà amb la participació dels Castellers de Barcelona, els Minyons de Terrassa i els Castellers de la Vila de Gràcia.

Diumenge 14 d’octubre, a les 21 hores, a la Parròquia de Santa Maria del Remei (plaça de la Concòrdia, 1) el regidor assisteix al concert d’orgue, que serà a càrrec de Pierre Vidal, organista de la Catedral de Perpinyà.

Diumenge 14 d’octubre, a les 22 hores, a la plaça Can Rosés amb Deu i Mata, el regidor assisteix al Castell de foc, celebració que dóna el punt i final a la programació de la festa major d’enguany.

 

Més informació: https://ajuntament.barcelona.cat/lescorts/ca/noticia/arriba-la-festa-major-de-les-corts-2018-consulta-el-programa-oficial_711025

 





Paraules clau

Les Corts/