Josep Maria Montaner participa en la jornada “Rehabilitació i revitalització social” : Servei de Premsa

Josep Maria Montaner participa en la jornada “Rehabilitació i revitalització social”

11/10/2018

Dilluns, 15 d’octubre a les 10.00 hores (Sala cotxeres del Palau Robert, passeig de Gràcia, 107) el regidor d’Habitatge i Rehabilitació, Josep Maria Montaner, participa en la jornada “Rehabilitació i revitalització social” organitzada pel Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona.

Aquesta jornada obre la Setmana de la Rehabilitació Rehabilita 2018.

Durant la sessió, que s’allargarà fins a les dues de la tarda, el regidor intervindrà a partir de les 12.30 hores per pronunciar la conferència “Model social de rehabilitació urbana. El model de Barcelona”.Compartiu aquest contingut