Marta Carranza inaugura els 18 Campionats del Món de Pilota Barcelona 2018 : Servei de Premsa

Marta Carranza inaugura els 18 Campionats del Món de Pilota Barcelona 2018

11/10/2018

Diumenge 14 d’octubre, a les 19 hores, al Centre Esportiu Municipal Olímpics Vall d’Hebron (pg. de la Vall d’Hebron, 166), la comissionada d’Esports, Marta Carranza, inaugura els 18 Campionats del Món de Pilota Barcelona 2018.

Dilluns 15 d’octubre, a les 12 hores, el tinent d’alcaldia de Drets de Ciutadania, Transparència i Esports, Jaume Asens i Marta Carranza donaran la benvinguda a la Federación Internacional de Pelota Vasca (FIPV) al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona. A la rebuda assistiran Agustí Brugués, president del Comitè Organitzador i de la Federació Catalana de Pilota, Xavier Cazaubon, president de la Federación Internacional de Pelota Vasca, així com diversos representants institucionals i representants de les seleccions participants.

Els Campionats del Món de Pilota Barcelona 2018 se celebraran a la ciutat del 14 al 20 d’octubre amb la participació de 14 països que disputaran més de 160 partits en quatre especialitats: cesta punta, pala-paleta, mà i frontennis.Compartiu aquest contingut