Pisarello participa a l’acte d’Homenatge als Immolats pel Franquisme : Servei de Premsa

Pisarello participa a l’acte d’Homenatge als Immolats pel Franquisme

11/10/2018

Diumenge 14 d’octubre, a les 12:00 hores (Fossar de la Pedrera del Cementiri de Montjuïc), el primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, assisteix a l’acte d’homenatge als Immolats pel Franquisme, que organitza el Memorial Democràtic, i on està previst que hi assiteixi el president de la Generalitat de Catalunya Quim Torra.

L’Associació Pro-memòria als Immolats per la Llibertat a Catalunya i el Memorial Democràtic organitzen un acte d’homenatge als republicans que van ser executats pel règim franquista per raons polítiques i ideològiques, i als que van ser empresonats i/o van patir represàlies a causa del seu compromís amb la lluita per les llibertats.Compartiu aquest contingut