Sant Andreu dedica la Tardor Solidària 2018 a les qüestions de gènere i cooperació : Servei de Premsa

Sant Andreu dedica la Tardor Solidària 2018 a les qüestions de gènere i cooperació

17/10/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Les jornades se celebren des d’avui i fins el 10 de novembre en equipaments dels set barris del districte

El programa sencer de les jornades es pot consultar al web del districte

Sant Andreu dedica la Tardor Solidària 2018 a la cooperació i les qüestions de gènere. Les més de 120 activitats que es distribuiran per tots els barris del districte tindran l’objectiu de reflexionar i debatre sobre qüestions com les diferències i la relació entre feminismes del nord i del sud, sobre l’economia feminista o sobre els drets sexuals i reproductius de les dones d’arreu del món.

La proposta, que comença avui i acaba el dia 10 de novembre, vol posar el focus en promoure la justícia de gènere des d’una mirada global, aportants perspectives, reflexions, alternatives i experiències de vida de diferents generacions i indrets. El programa de la Tardor Solidària es pot consultar en el web del districte.

Les jornades, organitzades amb l’impuls del Consell de Solidaritat i Cooperació Internacional i la Taula d’Economia Cooperativa, Social i Solidària, compta amb la col·laboració d’una vintena d’entitats del tercer sector que treballen al districte i es desenvoluparan en equipaments dels set barris.

El cicle Tardor Solidària acabarà el dia 10 de novembre amb la Festa de la Solidaritat. Durant la jornada, de la mà de l’Associació Acathi i el servei d’interculturalitat del Districte, s’organitzarà una “Biblioteca vivent”  en la qual persones que han sofert situacions de conflicte social com a conseqüència de la seva condició personal explicaran les seves experiències i donaran resposta a les preguntes dels assistents. La lectura del manifest d’aquest any estarà rapejada pel grup de rap “Te quiero Trinitat”, del barri de Trinitat Vella, i s’interpretaran diferents temes afrobeat composats per dones africanes.  També el 10 de novembre es lliurarà el Premi Solidaritat.





Paraules clau

Sant Andreu/