Mor una dona atropellada a l’Eixample : Servei de Premsa

Mor una dona atropellada a l’Eixample

18/10/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

És la dissetena víctima mortal d’enguany i la cinquena vianant que resulta morta a la ciutat

Una dona de 84 anys va morir ahir al vespre quan va ser atropellada per un turisme en un pas de vianants del carrer Casanova, a la confluència amb el carrer París, al districte de l’Eixample.

L’accident va passar a les 09.53 d’ahir quan, per causes que encara es desconeixen, el vehicle, que procedia del carrer París, va envestir la dona quan aquesta es trobava creuant pel pas de vianants del carrer Casanova. En el lloc dels fets, els agents de la Guàrdia Urbana van practicar la prova d’alcoholèmia i de drogues al conductor del vehicle, que van resultar negatives en ambdós casos.

Aquesta és la dissetena víctima mortal per accident de trànsit a la ciutat de Barcelona aquest any, i la cinquena vianant que resulta morta per atropellament.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

El Consistori lamenta la mort d’aquesta ciutadana, i trasllada el seu condol a la família i amics i referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.

L’Ajuntament de Barcelona recorda que els vianants són un dels col·lectius més vulnerables en el marc de la seguretat viària. Per aquest motiu demana als conductors màxima precaució en la conducció. La seguretat viària és un compromís que ha d’adquirir tota la ciutadania i fer realitat el projecte Visió Zero per la reducció de morts i ferits greus en accidents de trànsit.





Paraules clau

prevenció/ seguretat/