Gerardo Pisarello i Janet Sanz inauguren Nou Barris Activa, un espai per donar suport a la recerca de feina, els negocis emprenedors i l’activitat econòmica veïnal : Servei de Premsa

Gerardo Pisarello i Janet Sanz inauguren Nou Barris Activa, un espai per donar suport a la recerca de feina, els negocis emprenedors i l’activitat econòmica veïnal

30/10/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 31 d’octubre, a les 12:00 hores, (carrer Villalba dels Arcs 39-41), el primer tinent d’alcaldia Gerardo Pisarello, la regidora del districte de Nou Barris, Janet Sanz, i la directora general de Barcelona Activa, Sara Berbel, inauguren el nou equipament Nou Barris Activa que s’ha posat en marxa per oferir els serveis de Barcelona Activa en el territori.

Entre d’altres, s’inclouen atenció i assessorament a persones que estiguin en procés de recerca de feina, aquelles que vulguin obrir un negoci, o bé portar a terme alguna de les formacions per desenvolupar noves habilitats i competències professionals. El nou edifici de l’entitat municipal de l’Ajuntament de Barcelona vol donar sortida al veïnatge dels 13 barris del districte, que és un dels que tenen la renda familiar més baixa i amb altes taxes d’atur, per la qual cosa s’activaran mesures de protecció com un nou punt de defensa de drets laborals, i iniciatives d’Economia Social i Solidària, alineades amb l’interès públic. A l’acte hi assisteixen entitats veïnals i del teixit socioeconòmic de la zona, peces que han estat clau per l’activació de Nou Barris Activa.

Nota per a mitjans: la ubicació és carrer Villalba dels Arcs 39-41. A Google Maps es troba fàcilment escrivint Nou Barris Activa.

 





Paraules clau

Nou Barris/ ocupació/