Janet Sanz assisteix a la primera sessió constitutiva de l’Assemblea Urbana de Catalunya : Servei de Premsa

Janet Sanz assisteix a la primera sessió constitutiva de l’Assemblea Urbana de Catalunya

02/11/2018Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 5 de novembre, a les 10.30 hores (Palau de la Generalitat. Saló Sant Jordi), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, assistirà a la primera sessió constitutiva de l’Assemblea Urbana de Catalunya. L’acte estarà presidit pel president de la Generalitat, Quim Torra.

L’assemblea serà un òrgan col·legiat interadministratiu de caràcter consultiu, que té entre les seves funcions la de tutelar el procés d’elaboració i validar els continguts de l’Agenda Urbana de Catalunya, que la Generalitat vol elaborar com a guia per implementar les polítiques públiques que garanteixin el desenvolupament urbà sostenible en les vessants social, ambiental i econòmica.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
urbanisme/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina