Ada Colau participa a la taula ‘Polítiques públiques i feminisme’ de les I Jornades Feministes de Saragossa : Servei de Premsa

Ada Colau participa a la taula ‘Polítiques públiques i feminisme’ de les I Jornades Feministes de Saragossa

08/11/2018

Divendres, 9 de novembre, a les 11:15 hores, a l’Auditori de Saragossa (Sala Lluís Galve, carrer Eduardo Ibarra, 3), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participarà a la taula “Polítiques públiques i feminisme” de les I Jornades Feministes “Com pot canviar el món el feminisme?”. A la taula també participaran l’alcalde de Saragossa, Pedro Santisteve, i l’arquitecta, directora de la Cátedra UNESCO de Gènere de la Universidad Politécnica de Madrid i assessora de la Directora Executiva d’ONU-HABITAT, Inés Sánchez de Madariaga. El director de CTXT, Miguel Mora, i la coordinadora de Feminismes de CTXT, moderaran la taula.

Les I Jornades Feministes tindran lloc els dies 8 i 9 de novembre i estan organitzades per l’Ajuntament de Saragossa i CTXT, revista Contexto.



Compartiu aquest contingut