Barcelona acull la trobada anual de la Xarxa Rainbow Cities : Servei de Premsa

Barcelona acull la trobada anual de la Xarxa Rainbow Cities

08/11/2018

La regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, ha donat la benvinguda a les participants a la trobada anual de la Xarxa Rainbow Cities, de la que Barcelona en forma part des de març del 2016.

 

Una organització de ciutats d’arreu del món per intercanviar experiències sobre polítiques LGTBI i que enguany centrarà la seva feina, sobretot, en la importància de les polítiques locals amb una mirada d’interseccionalitat vers el col·lectiu LGTBI, com incrementar la visibilitat lesbiana, com treballar polítiques vinculades als refugiats LGTBI i com són les bones pràctiques en l’educació inclusiva.

Aquesta trobada també servirà per mostrar una bona part del treball realitzat per les entitats de la ciutat sobre els drets reproductius, la lluita contra la lgtbifobia i els temes de refugi i LGTBI, així com una peça documental sobre la història del moviment LGTBI a Barcelona, que l’any passat va celebrar el 40 aniversari del moviment, i el Centre de Recursos LGTBI de Barcelona.Compartiu aquest contingut