Gala Pin assisteix a la inauguració de la plaça de Carme Simó : Servei de Premsa

Gala Pin assisteix a la inauguració de la plaça de Carme Simó

08/11/2018

Divendres 16 de novembre, a les 17:00 hores, la regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin, assistirà a la inauguració de la nova plaça de Carme Simó, al barri del Gòtic. Aquest és el nou espai d’ús veïnal i escolar a la cantonada del carrer del Sotstinent Navarro amb Baixada de Caçador.

La remodelació d’aquest espai ha permès recuperar un espai de 909 metres quadrats d’espai per a l’ús veïnal que inclou zones verdes, de sauló i pavimentades, i que visibilitza i realça la muralla romana del segle III amb què limita.

El projecte s’ha definit amb un procés participatiu amb el veïnat, els infants i la comunitat educativa de l’Escola Àngel Baixeras, i resol una demanda històrica, ja que la plaça s’utilitza també com a pati de l’escola en  determinades hores, durant les quals roman tancada a altres usos.

La nova plaça du el nom de Carme Simó, mestra i pedagoga catalana, pionera de l’Escola activa.



Compartiu aquest contingut