Laia Ortiz participa en una taula sobre el bo social i la Llei 24/2015 al II Congrés Català de Pobresa Energètica : Servei de Premsa

Laia Ortiz participa en una taula sobre el bo social i la Llei 24/2015 al II Congrés Català de Pobresa Energètica

08/11/2018

Divendres 9 de novembre, a les 11.30 hores (Centre Cívic Cotxeres de Sants. Carrer de Sants 79), la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, participa en una taula sobre el bo social i la Llei 24/2015 al II Congrés Català de Pobresa Energètica.

El Congrés se celebra els dies 8 i 9 de novembre a la ciutat de Barcelona, centrat en les causes que agreugen la pobresa energètica i la situació actual dels drets energètics en l’àmbit local i europeu. L’esdeveniment està organitzat pels Ajuntaments de Barcelona, Badalona i Sabadell, la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis, la Taula del Tercer Sector Socials, l’associació Ecoserveis i l’Aliança contra la Pobresa Energètica.Compartiu aquest contingut