Pisarello participa a la 23a edició de la Jornada dels Economistes : Servei de Premsa

Pisarello participa a la 23a edició de la Jornada dels Economistes

08/11/2018

Divendres 9 de novembre, a les 09:00 hores, (Hotel Crowne Plaza Barcelona Fira Center, Av. Rius i Taulet, 1-3), el primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, participa a la 23a edició de la Jornada dels Economistes. “Ciutat i innovació. Espai de coneixement i de creació” és el nom de la Jornada que també comptarà amb les intervencions d’ Anton Gasol, degà del Col•legi d’Economistes de Catalunya; Valentí Pich, president del Consejo General de Economistas, i Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya.

La conferència inaugural de la Jornada anirà a càrrec de Joan Clos, exdirector executiu del Programa de Nacions Unides per als assentaments humans (ONU-Habitat) .Compartiu aquest contingut