Pisarello participa a la presentació de l’Smart City Expo World Congress 2018 : Servei de Premsa

Pisarello participa a la presentació de l’Smart City Expo World Congress 2018

08/11/2018

Divendres 9 de novembre, a les 10:30hores, (Sala de premsa, Recinte de Montjuïc
(Acces per Plaça Espanya), el primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, participa a la presentació de Smart City Expo World Congress, Smart Mobility y Iwater 2018, tres esdeveniments sobre ciutats inteligents, mobilitat i gestió de l’aigua que es celebraran del 13 al 15 de novembre en el recinte Gran Via de Fira de Barcelona. Hi participaran el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga; i el director de Negoci Propi de l’entitat ferial, Salvador Tasqué.
En aquest marc, tindran lloc altres esdeveniments com el Sharing Cities Summit, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i la UOC per parlar d’economies col•laborat ives, el Digital Future Society, amb la col•laboració de Mobile World Capital o el C40 Talks, Xarxa internacional de ciutats contra el canvi climàtic.Compartiu aquest contingut